Kundcase, Arbetsförmedlingen

Genom att använda sig av Adoxa har Arbetsförmedlingen förenklat och förkortat inskrivningsprocessen för både handläggare och arbetssökande.Som arbetssökande är det nödvändigt att skriva in sig på Arbetsförmedlingen för att tillexempel kunna söka ersättning från a-kassan. Tidigare har detta inneburit ett besök på det lokala kontoret för bokning av tid,men idag kan den arbetsökande själv boka in den tiden genom att logga in på Mina sidor på Arbetsförmedlingens hemsida.

– Att handläggare kan publicera sina lediga tider och de arbetssökande kan boka dessa gör att vi kan planera våra egna resurser samtidigt som det förenklar för de arbetssökande att komma i kontakt med rätt handläggare hos oss, säger Margareta Schöier, sektionschef på Arbetsförmedlingen i Stockholm.

Adoxa är integrerat med Arbetsförmedlingens Active Directory och Microsoft Outlook, vilket medför att de tider som visas på Mina Sidor är sökbara genom yrkesområde och lokalkontor samt att handläggarens kalender alltid är synkroniserad med bokningar som sker i Adoxa.
KUNDCASES

Här hittar du mer om anpassningar för olika branscher och hur några av våra kunder använder sig av Adoxa:
 

 

Explizit