Affärsområdeschef till Public

Explizit Public Service AB söker till Skellefteå en ansvarig för våra digitala produkter och processer.

Alla kommuner söker effektiva digitala lösningar som kan underlätta deras arbete och samtidigt förenkla kommunikationen med medborgaren. Explizit Public Service stöttar över 230 kommuner i Sverige och ett 30-tal kommuner i Danmark, Norge och Island med programvaror, verksamhetsstöd och e-tjänster. I första hand fokuserar vi på intressenter för Fritid, Kultur och Överförmyndare samt kommunens e-strategiansvariga. 

Vi erbjuder dig möjligheten att växa med ett företag som ligger i framkanten av den digitala utvecklingen.

Arbetsuppgifter

Vi söker dig som vill leda och utveckla företaget och alla produkterna. Vi strävar efter att våra kunder ska uppleva att de får ut bästa effekt, en verifierad funktionell och teknisk kvalitet utöver det vanliga. Arbetet innehåller både operativa och strategiska frågor. Du ingår i ledningsgruppen tillsammans med marknadschef och VD. Ansvarar för rekrytering, lönesättning och kompetensutveckling för personalen. Du upprättar budget och ansvarar för ekonomisk uppföljning samt analys av verksamheten. Stationeringsort är Skellefteå.

 Vi söker

Tjänsten förutsätter att du besitter samverkanskompetens, att du är utåtriktad, självständig, flexibel och gärna varvar operativa och strategiska uppgifter. Du är omvärldsorienterad och kan fånga upp behov och utvecklingsmöjligheter, vill skapa nya affärsmöjligheter och har lätt att uttrycka dig i tal och skrift.

 Du har erfarenhet av personalansvar, kvalitetssäkring, ekonomi och tar kundansvar. Du har viss erfarenhet av att driva projekt och strategiska produktbeslut.

Mer information

Lämnas av Dan.Edman@explizit.se

Facklig information Magnus.Andersson@explizit.se

 Ansökan

Din ansökan med CV skickas till siv.burman@explizit.se

Vi vill ha din ansökan så snart som möjligt då ansökningarna hanteras löpande, dock senast 15 mars 2019.

Företaget ingår i Explizit Group, vars vision är att via expertkompetens inom verksamhetsutveckling och informationsteknologi öka kundernas konkurrenskraft genom ökad digitalisering. Därmed bidrar vi också till ett hållbart samhälle.

 

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.

Explizit