Nyheter

Ännu bättre verktyg för en hälsosam livsstil

Explizits satsning på eHälsa tar ett nytt och spännande steg när man nu börjat samarbeta med kunskapsföretaget Inner. Inner kommer att använda sig av Explizits koncept CheckUp för sitt livsstilskoncept.

Inner fokuserar på tre områden; mental balans, kost och motion. CheckUp är ett koncept som använts mycket inom friskvård för att motivera till rörelse och för att registrera de hälsofördelar som det innebär att ha en aktiv livsstil. Inner och Explizit kommer att arbeta tillsammans för att utveckla konceptet som får namnet InnerCheck, vilket symboliserar det mentala.

”Att även få in den mentala biten i CheckUp tillsammans med ett starkt företag som Inner med deras breda kundbas betyder mycket för oss i vår utveckling av eHälsa”. Säger Johan Olsson, Business Manager, Explizit.
Han fortsätter: ”Tillsammans med Inner får vi ett brett och ett ännu mer kompetent utbud av vårt koncept CheckUp och kan erbjuda våra kunder ännu bättre möjligheter till att ge sina medarbetare verktyg för en hälsosam livsstil.”

 

OM INNER
Inner Sweden AB är ett kunskapsföretag inom motivation och hälsa med fokus på områdena; mental balans, kost och motion. Inners livsstilskoncept riktar sig till företag och organisationer med syftet att öka individens kunskap och motivation till att själv vilja ta ansvar för sin livsstil. Som en effekt av konceptet förbättras både produktivitet och kvalitet i hela organisationen. Läs mer på www.inner.se.

OM CHECKUP
Att se tecken på framgång fungerar som motivation för att ytterligare öka eller bara fortsätta sin träning. Att kunna mäta resultatet av det hårda arbete man lägger ned är också viktigt.
För att vi ska veta att vi är på rätt väg, att vi använder de rätta verktygen för att nå vår egna personliga framgång, behövs regelbundna kontroller. CheckUp är ett flexibelt och lättanvänt mätverktyg som kan användas till kontroller och mätningar av bland annat blodtryck, kondition och vikt. Läs mer på www.checkup.se.

CheckUp_Inner_logo

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.