Applikationskonsult till Public

Profilen vi söker är starkt drivande, ytterst serviceinriktad och en god kommunikatör. Vi ser gärna en bakgrund med pedagogisk historik eller systemvetare med en förståelse för offentliga sektorn. Viktigt är att kunna uttrycka sig pedagogiskt i ord och skrift och kunna lyssna, analysera och hjälpa kunden utifrån kundens specifika förutsättningar.  Meriterande är även teknisk kunskap kring systemmiljöer

Dina närmaste kollegor blir ett antal andra konsulter men givetvis också produktansvariga, marknadsansvariga och utvecklare/tekniker.

För att lyckas behövs förmåga att snabbt skaffa en insikt i produkternas funktion, i metoder och i kundernas verksamhetsbehov.  Det är även viktigt att i varje incitament sträva efter förbättringar och att dokumentera väl.

Profilen är förtroendeingivande, starkt analytisk, tar initiativ, sätter igång aktiviteter och uppnår resultat i uppställda överenskomna mål inom det egna ansvarsområdet.

Påverkansgraden är hög liksom insyn. Vi är anslutna till Almega. Rollen avser en tillsvidaretjänst och innebär en del resande.

Placeringsort: Huvudkontoret i Skellefteå

Skicka in din intresseanmälan med personligt brev och en kort resumé över dina meriter till info@explizit.se. Skriv i ämnesrubriken ”Applikationskonsult”.
Urval till tjänsten är redan startad och kommer att avslutas senast januari 2019.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.

Explizit