Nyheter

e-Hälsa och verksamheten

e-Hälsa innebär ökad hälsa för befolkningen med stöd av digital teknik. Vi på Explizit erbjuder konceptet CheckUp med olika lösningar för att vården ska kunna effektivisera sin verksamhet och samtidigt förbättra patienternas villkor. Bland annat ska patienterna kunna sköta sina egna mätningar via appar. Patienten får större kontroll och mer frihet i och med möjligheten att själv bestämma när och var mätningarna ska utföras.  Men när patienten får ökad kontroll, hur förändras verksamheten?

Det kommer vi att prata och diskutera om under en dag hos oss på Explizit. Dagen erbjuder spännande föreläsningar av representanter från näringslivets, hälso- och sjukvården, friskvården och den akademiska världen. Det kommer också finnas tid för frågor och diskussioner i ämnet.

Vi kommer att bjuda in dig som är verksam inom företagshälsovård, friskvård, primärvården, äldreomsorgen och i hemsjukvården i Göteborgsområdet. Vi håller till i våra nya lokaler på Magasinsgatan 24 i Göteborg och Du kan redan nu boka in den 22 april i din kalender.

Detta är en dag som Du absolut inte får missa. Mer information och inbjudan kommer inom kort!

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.