Nyheter

Explizit förstärker familjen

Explizit AB har glädjen att meddela att vi förvärvat ett bolag vid namn KMD Informatik. Företagets verksamhet är fokuserad på konsulttjänster inom systemkonstruktion och har långa relationer med stora kunder runt om i landet.  Med köpet av KMD Informatik AB tar Explizit över dess medarbetare såväl som kontor i Stockholm och Västerås.

Varför KMD Informatik?

”KMD Informatik passar väl in i Explizits tillväxtstrategi med etablering i Stockholm och är ett bolag som väl passar in vår företagskultur och där deras kompetensprofil stämmer väl överens med våra marknadsmål. Säger Dan Edman Koncernchef, Explizit AB.

”Vi når dessutom helt nya kunder på ett annat sätt med kontoret vi förvärvar i Stockholm och kommer att kunna utmana marknaden inom systemkonstruktion med ännu större kraft”.

Nya medarbetare

Totalt kommer Explizit att få 25 nya medarbetare vilka kommer utöka Explizits konsultverksamhet. Arne Viktorsson, ansvarig för konsultverksamheten inom Explizit, är mycket tacksam för den kompetens som nu tillförs och möjligheten att lokalt stötta Stockholmskunderna på plats. Verksamheten är inriktad på kundernas verksamhetssystem främst byggda i .Net-miljö, men det finns även kompetens inom BizTalk, Sharepoint, Android m fl. Nuvarande konsultchef Michael Almgren kommer fortsättningsvis vara ansvarig för verksamheten i Stockholm.

Vi vill passa på att hälsa alla nya medarbetare hjärtligt välkomna!

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.