Nyheter

Årets kundforum gick av stapeln 25 april. Det var en väldigt stimulerande, energifylld och kunskapsrik dag för oss på…

Publicerat av Explizit Environment Måndag 29 april 2019

Vi på Explizit Environment bjuder med glädje in er till årets Kundforum som går av stapeln 24-25 april!

Följ länken…

Publicerat av Explizit Environment Tisdag 19 februari 2019

Explizit erbjuder en komplett systemlösning som idag används och förenklar denna process för flera av Sveriges energibolag.
Läs mer på vår hemsida: https://explizit.se/sv/adoxa-energi/

Publicerat av Explizit Fredag 4 januari 2019


Vi är Explizit

Explizit är ett specialiserat IT-företag som startade på 80-talet och sedan dess kontinuerligt vuxit
inom våra specialområden.

Vi finns i Stockholm, Göteborg, Malmö och Skellefteå där vi har vårt huvudkontor.
Vi är drygt 70 anställda.

Vi är ett Norrländskt bolag i grunden. Det märks. Vi fattar oss kort men gör desto mer. Och vi håller vad vi lovar. Samtidigt brinner vi för att utforska nya möjligheter. Upptäckarlusten driver oss framåt, och stärker våra lösningar. Vår grundidé bygger på spetskompetens istället för bredd. Vi har valt att vara specialister inom tre nischade områden där vi idag är mycket
kompetenta.

Vi är fokuserade på tre affärsområden.
Vårt affärsområde Explizit Solutions är specialiserat på systemutveckling i komplexa utvecklingsmiljöer som kräver arbete i teknikens framkant. Allt från moln-baserade applikationer till integrerade lösningar för bokning och resursplanering i kundernas verksamhetssystem.

Afffärsområdet Explizit Environment är både leverantör av ett av de främsta kemikaliehanteringssystemen i Norden, men även konsulter och experter inom området hantering av kemikalier i industrin. Där finns kunder som Boliden, Lantmännen, Volvo etc.

Vårt tredje affärsområde Explizit Public arbetar främst mot den kommunala sektorn där kultur och fritidssektorn samt mot överförmyndarnämnderna är i fokus. Explizit är marknadsledande inom dessa områden med produkterna Interbook GO, som hanterar alla anläggningar/bokningar samt föreningsbidrag hos kommuner, samt Wärna GO som är ett speciellt system för överförmyndarhantering.

Explizit