HR-/ekonomiadministratör

Efter många år hos oss kommer nu vår HR-administratör att gå i pension och det är då dags att finna en ersättare. Tjänsten är planerad att påbörjas under januari månad.
Vi är ett specialiserat IT-företag som startade på 80-talet och har sedan dess kontinuerligt vuxit inom våra specialområden.
Explizitkoncernen består idag av 5 bolag. Koncernen har drygt 70 anställda och finns i Stockholm, Göteborg, Malmö, Emmaboda och Skellefteå där vi har vårt huvudkontor. Som HR-/ekonomiadministratör har du din arbetsplats i Skellefteå.

Arbetsuppgifter
Är du erfaren HR-administratör och vill arbeta brett inom bolagens verksamhet?
Som HR-administratör ansvarar du för hela löneprocessen. Du bereder löner, registrerar tillägg och frånvaro samt färdigställer lönespecifikationer. Utöver detta besvarar du frågor inom löneområdet och sammanställer statistik till myndigheter. Inom ekonomiområdet ansvarar du för kontering och registrering av leverantörsfakturor.
Halva din arbetstid kommer du ägna åt generella personalfrågor, service till områdeschefer inom olika områden så som bl.a resehantering, försäkringsfrågor, personalhandböcker mm. Tjänsten innefattar även att sitta med i koncernledningen. Du blir med andra ord navet på Skellefteåkontoret.

Egenskaper
Vi söker dig som är van att arbeta inom det löneadministrativa området och god användare av lönesystem. Vi vill också att du har erfarenhet av att läsa och tolka avtal inom löneområdet. Har du erfarenhet inom ekonomi är det meriterande. Som person är du heller inte rädd för att kavla upp ärmarna och jobba med saker som inte ligger inom dina primära arbetsuppgifter.
För att trivas hos oss stimuleras du av att ha varierande arbetsuppgifter där du självständigt får planera och organisera din dag. Du är trygg i dig själv och i din yrkesroll. Du är flexibel och bör tycka om att arbeta i en föränderlig organisation, vilket innebär att du är positivt inställd till att ompröva arbetssätt och rutiner utifrån de krav som ställs.

Anställningens omfattning
Tillsvidareanställning på heltid.

Ansökan
Urval och intervjuer sker löpande så tveka inte att skicka in din ansökan.
Är du intresserad: maila din ansökan till Alexander Steinwall

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.

Explizit