Lediga Tjänster

Lediga tjänster

 

Vill du hjälpa till att rädda världen. Och dessutom ha roligt?

Har du en vilja att hjälpa företag till en hållbar kemikalieanvändning i sina produkter och i sin produktion? Nu söker vi förstärkning i konsultgruppen inom tjänsteområdet Chemicals Management då uppdragen från våra kunder blir ännu fler. Vi söker dig som har erfarenheten av flera års arbete som konsult, eller har erhållit motsvarande erfarenheter utanför konsultrollen.

Klicka här för mer information

Vill du jobba med marknadsledande produkter inom kommunsektorn?

Vi har investerat stort i nya lösningar för den kommunala marknaden och behöver nu stärka upp teamet, när vi ska rulla ut nästa generation av våra produkter. Hos oss får du arbeta med marknadens modernaste produktfamilj som lanseras nu i dagarna.

Vi på Explizit Public Service stöttar över 250 kommuner i Sverige och ca 30 i Danmark med programvaror, verksamhetsstöd och e-tjänster.

Klicka här om du vill bli vår nya applikationskonsult

Vi håller alltid utkik efter motiverade och engagerade personer som är duktiga inom sitt område och som kan tillföra vårt team ytterligare kvaliteter. Eftersom vi har fler och fler kunder som är verksamma internationellt och vår ambition är att fortsätta växa på den globala marknaden är vi extra intresserade av personer med internationell erfarenhet.
Tveka inte att kontakta oss om du känner att du skulle passa in hos oss.

Skicka in ditt personliga brev och cv till jobb(@)explizit.se så återkommer vi inom kort.

Explizit