Vi kan bokning.

Booking & Planning

bookingplanningPlanering ger högre kvalitet på allt vi gör. Booking & Planning är specialister på nischade bokningslösningar med avancerade krav på användargränssnitt,speciell inloggning, betalströmmar, integration med andra system – allt för att bokningar ska kunna administreras på ett så smart sätt som möjligt.

Varje dag planerar vi för nya aktiviteter och idag är vi alla vana att boka själva. Det gör vi via telefon eller via nätet. Vi gör det när vi ska åka på semester, när vi ska besiktiga bilen, om vi vill låna en bok eller gå till tandläkaren. Det är lika naturligt när vi behöver gå till frisören eller om vi vill boka en plats på ett spinningpass.

Steget från att planera in en aktivitet och att genomföra en bokning har försvunnit. På jobbet bokar vi konferensrum eller tider med medarbetare och kunder. Vi gör det för hela projektgrupper eller individuellt.

Att boka tid hos en frisör klarar du själv. Men när det gäller att digitalisera bokningsflödet för en kommuns föreningar, serviceavläsning av elmätare, specialistvård i ett landsting eller att locka så många som möjligt att boka bilbesiktning, då har vi en unik erfarenhet och kompetens att erbjuda.

Digital bokningshantering inom stora organisationer påverkar många. Vi arbetar utifrån ett helhetsperspektiv och ser till att systemstöden ger utdelning, både i form av kostnadseffektivitet och bättre funktionalitet.

 

adoxa

 

 

interbook_kompetens

 

 

 

Kontaktperson:

dan.edman(@)explizit.se