Skellefteå Kraft – Driftinformation via SMS

 

SK_LIGGANDE_RGBTanken var att distribuera information om .ex. driftstopp, åtgärder och annat till kunder som abonnerade på denna tjänst. Till denna utredning fanns även förslag på tekniker och tillvägagångsätt för implementering av lösningen.

Vi har utvecklat ett nyckelhanteringssystem till Skellefteå Kraft för att underlätta distributionen och användandet av nycklar i deras verksamhet. Istället för, eller som ett komplement till, traditionella nycklar kan vårt system lösa de problem som vi ofta ställs inför.

Tänk dig att du har åkt 10 mil för att utföra ett jobb i en låst byggnad. När du kommer fram och ska låsa upp porten med ditt magnetkort har kortet avmagnetiserats. Med vår lösning hade ett SMS löst problemet och du hade sluppit åka fram och tillbaka för att hämta ett nytt kort. Med vårt system blir det också lättare att låna ut temporära nycklar till entreprenörer som ska utföra arbeten på låsta områden. Genom att sätta en giltighetstid på nyckeln behöver man inte oroa sig för att nyckeln missbrukas efter att entreprenören är klar.

Explizit