Nyheter

Nominerade till årets tillväxtföretag på Alvargalan!

Vi är både stolta och glada över att få berätta att Explizit Environment är nominerade till priset för årets tillväxtföretag på Alvargalan i Skellefteå.

Så här lyder nomineringen:

Ett växande företag med tydlig inriktning mot kunder som hanterar farliga kemikalier och behöver kontroll över sina kemiska risker. Med hög kemisk och teknisk kompetens, god könsfördelning och flerspråkighet bland de anställda samt en organisk tillväxt som inneburit en volymökning från 6 till 21 msek i årlig omsättning de senaste tre åren, är man ett företag i framkant.
 

Vi är väldigt tacksamma för erkännandet säger Pär Dunder, CEO Explizit Environment och han fortsätter;

Explizit Environment har under ett flertal år byggt upp en samling unika kundrelationer som gjort det möjligt för oss att kontinuerligt växa. I samarbete med våra kunder har vi inte bara skapat Europas mest kompletta databas med kemikalieinformation utan också utvecklat metoder och verktyg för en medveten och hållbar kemikaliehantering.
 
Våra planer sträcker sig långt och utveckling och tillväxt fortsätter kontinuerligt. Vi tackar givetvis nomineringskommittén för erkännandet, men ytterst tackar vi våra kunder och medarbetare för att vi lever det vi försöker lära – samarbete! Våra kunders framgång blir också vår framgång.
 
alvargalan
 

Övriga nominerade till samma pris är Krux och Rockma Exploration Drilling.

Läs mer om Alvargalan 2014 här.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.