INTERBOOK Go | Framtidens boknings- och bidragssystem redan nu

Gör som många kommuner redan gjort – starta och vänta inte

Smarta e-tjänster för föreningar och privatpersoner.
► 100% digitalt webbaserat processvänligt och modernt verksamhetsstöd
► Boka, betala och kom in i lokalen
► Aldrig har bidragsansökan och bidragshandläggningen varit så enkel
► Stöd för boknings- och servicepersonal i PC, smartphone och surfplatta
► Säsongsansökan med ”drag and drop”
► API:er mot andra system

Fördelar för föreningen
Nytt självinstruerande gränssnitt där föreningsuppgifter, bokningsinformation och bidragsansökningar visas på ett överskådligt sätt. Enklare för nybildad förening att ansöka om tillträde. Enklare att bifoga dokument. Kundkorgs funktion är införd. Nu även möjligt att ansöka om kommande säsongstider.

Fördelar för handläggaren /administratörer
En inloggning till Interbook Go där ni kan sköta allt och även hanterar det digitala flödet med era kunder. Kund-, anläggnings- och bidragsinformation är samlad till ett fåtal för att få bättre översikt. Alla kortkoder försvinner och ersätts med klartexter. Intuitiva flöden som minimerar behovet av handböcker. Förloppsindikator som hela tiden visar var i systemet du är och enkel återgång till föregående sida. Fler möjligheter att delegera ut ansvar till föreningar och lokaladministratörer. Planera och godkänn kommande säsongstider digitalt med ”drag and drop”. Och mycket mer.

Fördelar för medborgaren
Privatpersoner kan boka och betala direkt i mobilen och få sms/e-post med passerkod (det är ni som avgör om detta kan ske på utvalda tider och lokaler). Enkelt att söka föreningar och lediga tider. Nu finns möjligt att registrera dig själv som kund. Allt för att skapa en 100 % självservice som befrämjar spontana aktiviteter, fyller upp lågbelagda anläggningar och ger intäkt till kommunen.

Fördelar för service- och anläggningspersonal
Specialanpassade gränssnitt finns för personal som ofta är på språng eller som ska hantera sin anläggning. De kommer att göra vågen.
 
Fördelar för It avdelningen
Interbook Go är en modern, användarvänlig och säker webbapplikation. Mycket energi har satsats på interaktion och på att fånga upp många års önskemål och erfarenheter från alla våra kunder. Loggning finns på det mesta och högt säkerhetstänk är en självklarhet. Integrationer hanteras via API:er bland annat för passage, externa storskärmar, ekonomisystem. Möjlighet finns att koppla på AD/ADFS inloggning för handläggare/administratörer och mobilt bank-id för era kunder. Databasen är MS SQL Server och programvarans stödjer flertalet browsers. Utsidans funktioner är till stora delar speciellt anpassad för olika skärmstorlekar och följer WCAG 2.0. Interbook Go hanterar GDPR, den nya dataskyddsförordningen. Interbook Go ger också kommunen valfrihet när det gäller driften. Köp Interbook Go som en tjänst (SaaS) eller drifta själva hos er.


Enkelt och kraftfullt – full koll! Alla blir vinnare !


Läs gärna vår senaste utbildningskatalog


utbildningsprogram

Kontaktpersoner:
Jonas Vesterlund
Inge Sjölin
Explizits support nås via vår Kundportal: https://kundportal.explizit.se.
Om du stöter på problem i Kundportalen ber vi dig kontakta vår
Servicedesk: 010 709 90 42 eller skicka e-post
 

Explizit