VILL DU FÖRENKLA OCH FÖRBÄTTRA ?

Vill du förenkla och förbättra bokningar av lokaler, resurser, utrustningar och tjänster? Vill du publicera bokningsbara tider och tjänster så att dina kunder själva kan boka dessa? Då är Adoxa den perfekta lösningen för ditt företag eller organisation.

Utifrån behovet från olika branscher har vi justerat Adoxa så att produkten fungerar optimalt just där. Självklart kan nya tillägg dras bort eller läggas till, för att passa ert behov allra bäst.

FÖRENKLAD MÖTESBOKNING OCH INGA DUBBELBOKNINGAR

FLEXIBEL VERKSAMHETSANPASSNING & INTEGRATIONER

MOBILANPASSNING
& SMS PÅMINNELSE

TYDLIGA RAPPORTER
& STATISTIKKUNDCASES

Här hittar du mer om anpassningar för olika branscher och hur några av våra kunder använder sig av Adoxa:
 

 

Bokning och Planering

Planering ger högre kvalitet på allt vi gör. Vi är är specialister på nischade bokningslösningar med avancerade krav på användargränssnitt,speciell inloggning, betalströmmar, integration med andra system – allt för att bokningar ska kunna administreras på ett så smart sätt som möjligt.

Varje dag planerar vi för nya aktiviteter och idag är vi alla vana att boka själva. Det gör vi via telefon eller via nätet. Vi gör det när vi ska åka på semester, när vi ska besiktiga bilen, om vi vill låna en bok eller gå till tandläkaren. Det är lika naturligt när vi behöver gå till frisören eller om vi vill boka en plats på ett spinningpass.

Steget från att planera in en aktivitet och att genomföra en bokning har försvunnit. På jobbet bokar vi konferensrum eller tider med medarbetare och kunder. Vi gör det för hela projektgrupper eller individuellt.
Att boka tid hos en frisör klarar du själv. Men när det gäller att digitalisera bokningsflödet för en kommuns föreningar, serviceavläsning av elmätare, specialistvård i ett landsting eller att locka så många som möjligt att boka bilbesiktning, då har vi en unik erfarenhet och kompetens att erbjuda.

Digital bokningshantering inom stora organisationer påverkar många. Vi arbetar utifrån ett helhetsperspektiv och ser till att systemstöden ger utdelning, både i form av kostnadseffektivitet och bättre funktionalitet.

Explizit