IT-KONSULTTJÄNSTER

Hos oss får du hjälp med systemutveckling och förvaltning av dina IT-lösningar. Våra konsulter har erfarenhet av både privat och offentlig sektor. Vi arbetar för hållbara lösningar som kan anpassas till framtidens utmaningar.
Explizit Solutions erbjuder både resursförstärkning och totalansvar för hela projekt inom systemutveckling, test och förvaltning. Vi designar och utvecklar systemet som gör din verksamhet bättre.


Produktutveckling

Vi erbjuder erfarna mjukvaruutvecklare och effektiva utvecklingsprocesser. Detta i kombination med effektiv kommunikation medför att våra kunder minskar sina utvecklingskostnader och får hållbara lösningar som kan anpassas efter framtidens utmaningar.


Integration:

Vi har spetskompetens inom systemarkitektur och gedigen erfarenhet av att integrera såväl nya som gamla system och applikationer. Detta kan ske stegvis och på så sätt bibehåller man funktionalitet samtidigt som systemet moderniseras och integreras med ny teknik.


Förvaltning:

Vi säkerställer att IT-system utvecklas och följer med verksamheter in i framtiden. Våra konsulter har erfarenhet av förvaltning av system inom både privat och offentlig sektor. Idag levererar vi förvaltningsprojekt till kunder inom hela Sverige.


Explizit Solutions har lång erfarenhet av systemutveckling inom allt från arkitektur och databasdesign till systemnära och hårdvarunära programmering. Det kan röra sig om att tillverka en kommunikationskomponent i ett integrationsprojekt, optimera en databas, tillverka en presentationswebb eller att sätta upp ett helt nytt system från grunden. Det mesta av vår systemutveckling sker på .NET-plattformen men vi har även erfarenhet och kunskap inom en rad andra plattformar, utvecklingsverktyg och databaser. Förutom systemutveckling erbjuder vi också konsulttjänster inom verksamhetsanalys, projektledning, teknisk rådgivning samt affärs- och produktutveckling.

Explizit